Posebne dozvole

DOZVOLA MINISTARSTVA KULTURE ZA IZVOĐENJE STOLARSKIH RADOVA NA NEPOKRETNOM KULTURNOM DOBRU

ENERGETSKA UČINKOVITOST I SMANJENJE EMISIJE CO2

ZATVORENI BIOLOŠKI CIKLUS

Usmjerenost prirodnim materijalima, te posjedovanje odgovarajućih tehnoloških i stručnih kapacitete za zadovoljavanje različitih zahtjeva. Ureda za zaštitu spomenika kulture, rezultirali su posjedovanjem Dozvole Ministarstva kulture za izvođenje stolarskih radova na nepokretnim kulturnim dobrima.

https://gov.hr/moja-uprava/stanovanje/izgradnja-i-obnova-kuce/obnova-zasticene-kuce/1679

Naši drveni prozori predstavljaju napredna rješenja za povećanje energetske učinkovitosti u zgradama. Upotrebom prirodnih i ekološki prihvatljivih materijala u proizvodnji, neosporno pridonosimo smanjenju potrošnje energije i emisije CO2 te održivom razvoju i zaštiti okoliša.

U našem svakodnevnom radu poštujemo principe održivog razvoja. Materijali koje upotrebljavamo u proizvodnji su 100% ekološki, drvo dolazi iz kontroliranog izvora gospodarenja šumama. Sav drvni otpad koji ostaje nakon procesa proizvodnje koristimo za proizvodnju toplinske energije za grijanje pogona i za tehnološke procese, za proizvodnju briketa kao prirodnog energenta te ostatak za proizvodnju električne energije. Ovakvim tehnološkim procesom zaokružujemo biološki ciklus.

Ostali Certifikati i Posebne dozvole

ISO:9001
ISO:14001
DuPont Corian
Najviši nivo kvalitete Q1

Imate pitanje?

SLOBODNO NAM SE JAVITE I POSTAVITE BILO KOJU VRSTU UPITA

Kontakt